Det här är Solace

Vad är Solace och vilka är vi?
1 post Page 1 of 1
Nwal
Guildledare
Guildledare
Posts: 1867
Joined: Tue 29 Sep 2009, 19:01
by Nwal » Sun 27 Nov 2016, 09:02
Välkommen!

Solace är ett litet Allianceguild i World of Warcraft på servern Thunderhorn i Europa med rötterna i Vanilla. Vår aktivitet har gått i vågor men vi finns fortfarande kvar. Guildet grundades 17:e mars 2005 och har sedan dess haft en varierande storlek. Dock har vi fortfarande några av våra veteraner kvar.

Från början var vi en blandad skara som inte hade något specifikt fokus förutom att samla lite trevligt folk att spela med.

Under Wrath of the Lich King (och även senare under Cataclysm) kom vi igång med raidandet lite ordentligare. Vårt nuvarande fokus är lite mer i linje med hur guildet startade, nu är vi ett litet guild där alla känner varandra på ett eller annat sätt. Både i och utanför spelet och som spelar på ett avslappnat sätt.

Man kan väl dock säga att vi fallit i inaktivitet en aning. Andra saker har en tendens att komma i vägen och mindre tid finns till World of Warcraft för många. Dock har vi inte dött helt utan tassar fortfarande fram i lugnt tempo efter alla dessa år.

Som du kanske anat så är forumet behörighetsstyrt och bara tillgängligt för våra medlemmar. Om man registrerar sig så får man tillgång till en öppen rekryteringsdel men resten kommer man bara åt om man faktiskt är medlem i guildet.
1 post Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests